XVI radno sportski susreti vodovoda –Trebinje 2019.godina

Ekipa kotorvaroškog Komunalnog preduzeća „Bobas“ učestvovala je na 16.radno-sportskim igrama radnika vodovoda Republike Srpske održanih u „Gradu Sunca“-Trebinje od 06.06.-09.06.2019.godine i zauzela sedmo mjesto ekipno u konkurenciji 20 vodovodnih preduzeća.

Poslije nadmetanja u više sportskih, radnih i tradicionalnih disciplina, pobjedu je odnio „Vodovod i kanalizacija“a.d.-Bijeljina, a na pobjedničkom postolju su se našle i ekipe iz Banjaluke i Trebinja.

Boje „Bobasa“branilo je 12 takmičara u muškoj i 6 u ženskoj konkurenciji. Najveći uspjeh ostvarila je muška ekipa u najbitnijoj disciplini na takmičenju,a to je radna disciplina osvojivši treće mjesto. Ekipu radne discipline čini li su: Filipović Nevenko, Filipović Dražen i Filipović Obrenko. Muška košarkaška ekipa je bila ponovo blizu medalje, ali je u četvrtfinalu zaustavljena od kasnijeg pobjednika „Vodovoda“ Banjaluka rezultatom 16:14. Takođe u disciplini navlačenje konopca muški dio ekipe je zaustavljen od Prnjavora u četvrtfinalu.

Muški dio ekipe u streljaštvu je zauzeo 11 mjesto u konkurenciji 18 prijavljenih vodovoda, a posebno se istakao naš član streljačke ekipe Željko Knežević koji je u konkurenciji 54 strijelca zauzeo 4 mjesto. Muški I ženski dio ekipe u stonotenisu zaustavljen je u grupnoj fazi takmičenja, dok su ženske ekipe u pikadu i streljaštvu zauzele 15 odnosno 16 mjesto u konkurenciji 18 prijavljenih vodovoda.

Igre su opravdale parolu druženja i prijateljstva i u potpunosti uspjele na oduševljenje svih učesnika kojih je ove godine u Trebinju bilo 550 od ukupno prijavljenih 20 vodovoda Republike Srpske.

Domaćin sledećih igara je “Vodovod I kanalizacija”a.d.-Bijeljina.

0