Radnici “Bobasa” pokazali sportski duh, dame najbolje u pikadu

Ekipa kotorvaroškog Komunalnog preduzeća “Bobas” učestvovala je na 15. radno-sportskim igrama radnika vodovoda iz RS održanim na Jahorini i u konkurenciji 18 preduzeća zauzela osmo mjesto.

Poslije nadmetanja u više sportskih, radnih i tradicionalnih disciplina pobjedu je odnio “Vodovod” iz Banjaluke, a na pobjedničkom postolju su se našle i ekipe iz Bijeljine i Istočnog Sarajeva.

Boje “Bobasa” branilo je devet takmičara u muškoj i sedam u ženskoj konkurenciji. Najveći uspjeh ostvarile su dame koje su izvojevale jedinu pobjedu u nekoj od disciplina, ostavivši konkurenciju iza sebe i pikadu. Blizu pobjedničkog postolja bila je u muška košarkaška ekipa, ali je u duelu za treće mjesto poražena od Prijedora jednim košem razlike i u konkurenciji 18 timova zauzela četvrtu poziciju.

Muški dio tima imao je priliku da pokaže snagu u povlačenju konopca, ali su nakon eliminisanja rivala iz Mrkonjić Grada naišli na buduće šampione Paljane pa su se morali zadovoljiti petim mjestom. Dame nisu imale uspjeha u povlačenju konopca, dok su muškarci podbacili u streljaštvu i stonom tenisu.

Naša ekipa se dokazala u disciplini za koju je posebno interesovanje pokazao direktor “Bobasa” Slobodan Jurić. Uigran timski rad urodio je sedmim mjesto u montiranju vodomjera kojeg su Kotorvarošani stavili u funkciju za dva minuta i 52 sekunde.

Igre su okupile 680 takmičara raspoređenih u 71 mušku i 58 žensku ekipu, a takmičenje je proteklo u odličnoj atmosferi i druženju, koje i jeste ispred rezultata.

 

0